Tar du turen innom Norwegian SpaBad (Hurricane) og prøvebader, vil du fort forstå hvorfor. Har du ikke muligheten til å prøvebade, vil du her få vite årsaken til at rørleggere sverger til Norwegian SpaBad og hvorfor Hurricane-kunder unngår massasjebad og boblebad av andre merker.

Det er mange årsaker til at Norwgian SpaBad blir favoritten hos de som har prøvd og testet forskjellige boblebad og massasjekar.

BOBLEBAD, BADEKAR, Innendørs MASSASJE BAD

Men hvordan klarer Norwegian SpaBad å levere kvalitet som slår alle andre i bransjen? Vi tror at årsaken ligger i holdningene våre. Hurricane lytter til kundene og fokuserer sterkt på bærekraft, utsøkt kvalitet og opplevelsesrik ergonomi. Ved å ha produksjonen her i Norge kan Norwegian spabad enkelt gjennomføre kvalitetskontroll i alle ledd i produksjonen.

1. Unik og god massasje

Norwegian SpaBad gir en helt unik og effektiv massasje uten påtrengende dyser. Har du prøvd forskjellig boblebad eller massasjebad med dyser? Da vet du hvordan dysene treffer deg på samme sted hele tiden og du må flytte på kroppen for at massasjen skal ta et annet sted. I en Hurricane modell fra Norwegian SpaBad derimot kan du ligge helt i ro mens du får variert massasje over hele kroppen – helt opp til skuldre og nakke, der du ofte trenger det mest.

 

2. Flere massasjefunksjoner

Norwegian SpaBad kommer med 3 forskjellige massasjefunksjoner. Slik kan du stille inn boblebadet til den massasjen som passer deg best. Teknologien er enkel, solid og vil fungere år etter år. Det er en grunn til at Hurricane produkter fra Norwegian SpaBad er blitt kåret til massasjebadenes Rolls-Royce.

 
 

3. Tilsett hva du vil i vannet!

I et Hurricane produkt fra Norwegian SpaBad kan du tilsette hva du ønsker av oljer, salter, badebomber, melk, sitrusfrukter, blomster, bruke maske i ansiktet m.m. Dette er IKKE forsvarlig i andre massasjebad da dette ved uttapping av badevann vil legge seg i skjulte rør og hulrom, og lage grobunn for bakterievekst!   Hvis du ønsker å nyte godt av velgjørende badeoljer og salter samtidig som du får god massasje, så er Norwegian SpaBad det rette valget for deg.

 

4. Svært enkelt renhold

Å rengjøre et Norwegian SpaBad er like enkelt som å vaske et vanlig badekar. Velger du et boblebad av et annet merke, må du bruke klor under badingen og kjemikalier for å rense de skjulte kanalene. Slik er det ikke i et Norwegian SpaBad. For å rengjøre trenger du bare å skylle lett av etter hvert bruk. Ønsker du å gå mer grundig til verks kan du bruke såpevann og svamp. Slik holder du et Hurricane produkt fra Norwegian SpaBad helt rent til enhver tid.

 

5. Alene i verden om NonBac-systemet

Norwegian SpaBad er det eneste boblebadet i verden med NonBac system. Massasjebadets NonBac-system sørger for at du alltid bader i et bakteriefritt vann. Norwegian SpaBad har ingen dyser, kanaler eller hulrom som kan danne grobunn for bakterier. Derfor vil du aldri finne biofilm eller bakterieflora i et Hurricane produkt fra Norwegian SpaBad.  Kort sagt, så betyr det at du trygt kan bade i et Norwegian SpaBad uten å bekymre deg for

ekle bakterier fra skjulte rør og kanaler. 

 

6. NonBac = bakteriefritt system

Hvis du er opptatt av enkelt renhold og hygiene, så er Norwegian SpaBad det rette valget for deg. Eller om du ønsker å unngå infeksjoner i slimhinner og hud. Kanskje du sliter med eksem eller andre sår på kroppen? Da er bakterier eller klor veldig ugunstig. I andre boblebad må man bruke klor eller kjemikalier for å unngå bakterier i dysene. Kanskje du ønsker å ha det litt ekstra fint med din partner i SpaBadet? Da er det betryggende å vite at du alltid bader i et bakteriefritt miljø.

 

7. Norsk design

Hurricane produkter fra Norwegian SpaBad er designet av gründeren Kjell Christensen, fra Sandefjord.

Ved hjelp av grundig research av boblebad og massasjebad, ergonomisk forståelse og fokus på skyhøy kvalitet har han klart å utvikle massasjebadenes Rolls-Royce!

Gjennom 30 år har Hurricane produktene til Norwegian SpaBad opparbeidet et svært godt rykte blant rørleggere og kjøpere.

 

8. Norsk produksjon

Norwegian SpaBad blir laget av svært dyktige håndverkere, på fabrikken, i Sandefjord. Her finner du nordmenn med ekte lidenskap for kvalitet, og som har høy yrkesstolthet.

Dyktige og erfarne medarbeidere er viktig for at sluttresultat skal bli så bra som i et Hurricane produkt fra Norwegian SpaBad.

9. Bærekraftig

Norwegian SpaBad skal vare i generasjoner! Bærekraft er svært viktig for gründer Kjell Christensen. På lageret har han alle nødvendige reservedeler til alle produserte Hurricane modeller uansett alder. SpaBad nr. 1 som ble produsert for 31 år siden, fungerer like godt i dag, og er fortsatt i bruk!  Dette har medført at Norwegian SpaBad kan gi markedets beste garanti!

 

10. 30 års garanti

Norwegian SpaBad tilbyr hele 30 års garanti på kar, fronter og understell, og 10 års garanti på alle andre komponenter. Ingen andre massasjebad eller boblebad har en så lang garanti! Norwegian SpaBad er ment for å vare i generasjoner.

 

11. Skyhøy kvalitet

 

De er laget i kompositt som tåler all slags bruk. Kompositt blir blant annet brukt i produksjon av båter. Andre boblebad og massasjebad blir ofte produsert i stål, akryl eller støpemarmor. Det er soliditeten i kompositten som gjør at kjøperne er så fornøyde med kvaliteten på Hurricane karene. De står støtt og trygt på sin plass, noe som kan være fint når «rakkerungene» vil bade.

 
 
 

12. Tidløst- og ergonomisk design

 

Norwegian SpaBad er designet for å vare i generasjoner. Øverst på listen står ergonomisk utforming.

Det viktigste er at SpaBadene er behagelig å ligge i slik at man får optimal nytelse når karet benyttes. Designet er nøye gjennomtenkt for at stilen aldri skal gå ut av mote, men passe inn i badet i generasjoner fremover.

 
 

13. Dype kar

Som en naturlig følge av at Nordmenn har en gjennomsnittlig høyere høydevekst enn syd-europeere og kinesere, er Norwegian SpaBad dypere og lengre. Derfor får du hele kroppen uansett høyde, under vann, i et Norwegian SpaBad. Slik oppnår du den unike og gode massasjeeffekten i skuldre og nakke. Oppdriften i vannet og det ergonomiske designet sørger for at du kan ligge helt avslappet og nyte en vektløs kropp som er helt dekket av vann.

14. Modeller til store og små bad

 

Har du et lite bad, men ønsker SPA opplevelsen? Hos Norwegian SpaBad får du dusj og SpaBad løsning i ett. Her finner du modeller som har integrert dusj, vannfall og dusjvegg. Norwegian SpaBad er ikke buet i bunn og er derfor trygt og behagelig å stå i når du dusjer.

Har du et stort eller mellomstort bad så finner du flere flotte modeller med tidløs- og ergonomisk design hos Hurricane SpaBad.

15. Armaturet er integrert i karet

Dersom du velger Hurricane produkter fra Norwegian SpaBad, kan du få armaturet integrert i karet. Norwegian SpaBad har utviklet og produserer det integrerte armaturet. Termostat og kraner kommer fra kvalitets produsenten FM Mattsson.

Integrert i karet får du påfyllingskran, uttrekkbar dusj og termostat. Integrert finner du også bryteren for massasjefunksjoner, bryter for lys og ratt for å lukke og åpne propp til avløpet.

16. Støyfri motor

Luftturbinen i Norwegian SpaBad er støydempet og tilnærmet lydløs. Du opplever ingen motorstøy når du bader i et Norwegian SpaBad . Alt du hører når du setter på massasjen er vannbrus, en lyd som minner om en sildrende foss. Mange opplever dette som terapeutisk. Ønsker du å dempe lyden av vannet som skvulper, kan du tilsette lavtskummende og velgjørende badeoljer. Mange velger Norwegian SpaBad nettopp fordi det ikke gir motorstøy.

 

18. Trygt- og gøy for barn

 

Hurricane SpaBad er svært barnevennlig. Her kan du fylle karet bare noen centimeter og fremdeles sette på boblefunksjonen. Det finnes ingen innsug som barn kan sette seg fast i. Bunnen er helt flat og antisklibehandlet slik at man ikke glir og faller. Det er trygt å stå i et Norwegian SpaBad . For barn som er litt større og vil lære seg å flyte er Norwegian SpaBad svært godt egnet. Du fyller karet helt med vann og barnet har stor plass og dybde å øve på.

 
 
 

19. Svært enkelt å montere

Snakker du med en hvilken som helst rørlegger som har montert et Hurricane produkt fra Norwegian SpaBad vil han eller hun, mest sansynlig, kunne si at «Hurricane produkter fra Norwegian SpaBad er verdens enkleste massasjebad å montere.»

 

20. Topp Service

I 30 år har Norwegian SpaBad opparbeidet et svært godt rykte for å levere kvalitetsprodukter og gi god service. På lageret finner du fremdeles deler til 30 år gamle kar. Norwegian SpaBad har full kontroll på all produksjon og kan derfor, uten problemer, levere innen tidsfristen på 14 dager.

 

Norwegian SpaBad gir deg ekte SPAfølelse på badet!

Å ha et estetisk vakkert kar på badet gir følelsen av luksus. Hvis karet i tillegg er et ergonomisk designet SpaBad med massasje som du kan tilsette hva du vil av velgjørende produkter, gir det en velvære mange bare drømmer om. Ingen andre massasjebad i verden kan sammenlignes med Norwegian SpaBad på dette feltet. Samtidig har Norwegian SpaBad en helt unik kvalitet og et svært enkle renhold som slår alle andre merker i markedet. Hemmeligheten ligger i det unike NonBac systemet.