I 2004 fikk sykepleier Kristin Aurdal bekreftet revmatisk sykdom som følge av stive ledd og muskelsmerter. For å lindre på muskelsmerter byttet hun ut badekaret med et SpaBad med massasje.

 

Kristin bor på Vestlandet, er utdannet sykepleier, gift, har tre sønner og flatcoat retrieveren Prince.

Hverdagen ble etter hvert litt annerledes for Kristin.

– I 2004 fikk jeg bekreftet revmatisk sykdom som blant annet medfører stivhet i ledd, muskelsmerter og tretthet. Jeg har derfor jobbet deltid i flere år, men ble fullt ufør for to år siden. Så da har jeg på en måte «fritid» hele tiden.

Noen dager har jeg nok med å utføre de mest nødvendige daglige gjøremål. Men når formen er bra liker jeg å lese, brodere eller jobbe i hagen. Og så går jeg mye tur, med venninner eller med mannen min, og så Prince, hunden min selvfølgelig, forteller hun.

Etter sykdommen forteller Kristin at hun er blitt ganske flink til å pleie helsa. – Er jo blidt nødt til det nå. På dager med mye stivhet og smerter er det fantastisk å bruke SpaBadet fra Norwegian SpaBad , og da helst med muskelavslappende olje fra Arya Laya. Det lindrer smertene og løser opp anspente muskler.

Jeg har også slitt med søvnproblemer, og et godt varmt bad før leggetid har hjulpet på søvnkvaliteten, sier hun.

 

Rørleggeren tipset meg

Vi pusset opp badet for noen år siden og da byttet vi ut det gamle badekaret.

Vi valgte Norwegian SpaBad med massasje 180 cm langt for å få god plass. Jeg kan strekke meg godt ut og den gode dybden gjør at jeg får senket meg ned i vannet med hele kroppen, også nakken!

Vi er kjempefornøyd med spabadet, det er lett å holde rent og ser like fint ut etter 10 års bruk, forteller Kristin.

 

Brukes av hele familien

Kristin sier at spabadet er i bruk så og si hver uke. På høsten og vinteren flere ganger i uka.

Massasjebadet er til veldig god hjelp for meg, til smertelindring og til å løse opp muskelspenninger.

Guttene mine har vært veldig aktive i håndball og fotball og har brukt spabadet med massasje til restitusjon av ømme og slitne muskler.

Men karet er først og fremst mitt, og er et av mine hjelpemidler for å få en best mulig hverdag, forteller Kristin.