Ønsker du spafølelsen hjemme på ditt eget bad?

Det er ingenting som skaper mer ro i kropp og sjel enn å ta et langt og deilig bad. Hvis du ønsker å få en avslappende spafølelse på badet hjemme er det viktig å planlegge badet for å skape et pusterom.

Men det store spørsmålet: skal man velge boblebad eller SpaBad?

 

Norwegian SpaBad, BOBLEKAR, BADEROM, MASSASJE KAR, OPPUSSING BAD, BADEROM

 

Unik massasje

Norwegian SpaBad har 30 års erfaring med å gi nordmenn gleden av innendørs SpaBad. De leverer dype badekar, som er designet ergonomisk riktig slik at kroppen blir vektløs og musklene kan slappe av. Norwegian SpaBad gir deg velvære og en unik massasje som får stressnivået til å synke.

Ligger du anspent får du ikke spafølelsen. Hele kroppen må slappe av. Norwegian SpaBad gir en unik god massasje oppover rygg, nakke og skuldre. Massasjeeffekten blir jevnt fordelt fra lufttrykket som presses opp fra hullene i bunnplatene.

 

Norwegian SpaBad, BOBLEKAR, Innendørs SPA BAD, MASSASJE KAR, SPABAD, Innendørs BOBLE BAD

 

Garanti

Hvis du skal investere i et godt massasjebad er det viktig å tenke på garantien.

Norwegian SpaBad har 25 år garanti på karet og 10 års garanti på armatur og elektriske komponenter.

Renhold: Når man bader i et vanlig boblebad med vanndyser burde man tilsette klortabletter både mens man bader, og etter at man har badet, for å sikre at alle bakterier i skjulte rør og slanger blir borte.

Bader du derimot i et produkt fra Norwegian SpaBad med luftmassasje trenger du ikke bruke verken klor eller kjemikalier. Grunnen til dette er at det ikke er skjulte rør og slanger i karet hvor bakteriene kan oppstå.

Du vasker et SpaBad som et vanlig badekar. Trygt og enkelt renhold.